Update // Back from Aruba

Bon dia! Wij zijn afgelopen week weer terug gekomen in het koude kikkerlandje vanuit het heerlijke Aruba. Of nouja zo koud was het gelukkig niet dus we konden rustig acclimatiseren, wel met een kleine jetlag. Helaas konden we niet lang nagenieten want na een dagje moesten we alweer aan de bak. Wel deden we nog lekker mañana, mañana en bleven we in de Aruba vibes. Het eerste wat we dan ook maakten hier in Nederland waren yuca fries en kip met creole saus, yummy! We hebben niet veel souvenirs meegenomen maar natuurlijk wel een flesje Arubaanse hot sauce met ananas en wat lekkere Aruba Aloë producten.

Foto door Aruba Paradise Photos

Back from Aruba

One happy island

Leuk om te vertellen is dat Aruba voor ons een extra speciaal eiland is waar wij 7 jaar geleden al eerder geweest zijn. Denise liep daar toen stage voor 4 maanden en ik ben daar toen een tijd langs geweest. Dus Aruba is basically de eerste plek waar we samenwoonden. Naast dat we verliefd op elkaar waren zijn we daar ook verliefd geworden op het kleurrijke eiland en nu we er eindelijk weer zijn geweest zijn we helemaal gek op Aruba. Het is dan ook wel weer even wennen om terug te zijn hier in Nederland. We miss you, dushi!

Back from Aruba

Back from Aruba

Ga je zelf binnenkort naar Aruba, houd dan zeker onze blog in de gaten. Want er komen een aantal leuke hotspots en tips aan. Het eiland heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Zo is er een ruige oostkust met prachtige rotsformaties, een beschermd natuurgebied en natuurlijk heel veel lekker eten. We missen de gamba’s en red snapper van Zeerover nu al. Of wat dacht je van de verse kokosnoten en de lekkere pastechi’s? Er zijn ook zoveel mooie en exotische producten en ingrediënten verkrijgbaar dat we er alleen al weer heen willen om te koken. En dan zijn de Arubanen zelf ook nog eens zo vriendelijk en lief.

Back from Aruba

Back from Aruba

Bloggers contest

Terwijl wij lekker op het strand lagen is de bloggers contest van fonQ begonnen. Wij doen mee met onze Oreo Eclairs en zouden het heel tof vinden als jullie op ons recept stemmen! Dat kan hier en daarmee maak je ook nog eens kans op de Cuisine Companion van Tefal.

Back from Aruba

Bij deze onze korte update. Vinden jullie het leuk om vaker persoonlijke artikelen van ons te zien? Laat het ons dan weten. Verder zitten we vol inspiratie en zijn we weer helemaal opgeladen dus jullie kunnen een hoop leuke dingen verwachten op 88 Food. Zo zal het eerste Aruba artikel over Craft gaan één van onze favoriete hotspots.

Ayo!

P.s. Voor meer mooie vakantie kiekjes check onze persoonlijke instagram accounts bydenize en writtenbynick.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.