Een kijkje in de keuken

Vandaag krijg je letterlijk een kijkje in onze keuken. Het is de ruimte waar wij koffie zetten, bakken, koken, op zoek gaan naar snacks en soms gewoon een beetje hangen. Ben je op zoek naar eten dan is dit dé plek want ook onze voorraad ligt hier. Vanuit onze keuken heb je direct contact met de eettafel en kijk je de woonkamer in. Wel zo gezellig wanneer er bezoek is. Helaas hebben wij wel een oude keuken gezien wij ons appartement huren. Ondanks dat hebben we de ruimte ons wel helemaal eigen gemaakt.

Een kijkje in de keuken
Een kijkje in de keuken

Zo hebben we de muur een mooi kleurtje gegeven en er meteen een groot werkblad in gemaakt. De wandplanken die we hebben opgehangen maken het extra persoonlijk. Wat hier op staat verschilt per periode/seizoen net als wat we op het werkblad plaatsen. Sowieso vind je er altijd plantjes, lekker wat groen in de keuken!
Verder hebben wij er een aantal mooie voorraadpotten van Bloomingville staan waarin onder andere onze ontbijtspullen zitten. Ook vind je hier ons go-to ontbijtservies van HK Living. De voorraadpotten variëren expres en zijn door hun look ook leuk om op tafel te zetten. Uiteraard vind je er ook onze Moccamaster en andere koffie gear want er gaat geen dag voorbij zonder koffie. Als laatst staan er de benodigdheden om matcha te kloppen. Het leuke kommetje en de bamboe accessoires hebben wij van Hug The Tea.
Op de foto hieronder ontbijten we netjes aan tafel maar dit is vaak ook gewoon op de bank of in het weekend lekker in bed. Ondanks dat de keuken er altijd gezellig uitziet kunnen we niet wachten tot een echte eigen keuken. Waarbij we alles zelf hebben gekozen en bepaald, nu zou dat zonde zijn van de investering omdat we huren.

Een kijkje in de keuken
Een kijkje in de keuken

Liefs, Denise & Nick

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.