5 Zomerse Gerechten

Nu de zomervakantie is afgelopen en binnenkort de herfst er alweer aankomt delen we nog even vijf lekkere zomergerechten. Zo kan je nog heerlijk nagenieten van de laatste zomerdagen en terug denken aan je vakantie. Wij zullen ook maar niet vertellen dat wij op dit moment volop aan het genieten zijn op Aruba, oeps. Dus haal snel die laatste watermeloen in huis, steek nog een keer de barbecue aan of chill in de zon met één van deze heerlijke gerechten. Doe wat inspiratie op en zorg dat je nog een paar keer zomers kan genieten.

Zomerse Seafood Stoof

Zomerse Seafood Stoof

We beginnen met één van onze favorieten en nemen je daarbij mee naar Portugal. Want deze zomerse seafood stoof is zo waanzinnig lekker en doet je meteen terug denken aan die heerlijke cataplaña die je in de Algarve at. Het recept vind je hier. Que aproveche!

Zomerse Seafood Stoof

Zomerse Perzik Salade

De perzik salade is lekker licht en fris en heerlijk met een broodje erbij. Je hebt de salade met gegrilde perzik ook in een handomdraai gemaakt en ondanks dat ziet het gerecht er toch prachtig uit. Het recept vind je hier.

Zomerse Perzik Salade

Zomerse Quesadillas met Ananas Salsa

Dit gerecht was vorige jaar erg populair en verdient daarom zeker een plek in deze lijst vol heerlijke zomerse gerechten. De quesadillas zijn echt super jammie en de combinatie van pittig en zoet doet het erg goed. Lekker met wat guacamole erbij! Het recept vind je hier.

Zomerse quesadillas met ananas salsa

Zomerse Watermeloen Limonade & Milkshake

Dit zijn er eigenlijk stiekem twee. De watermeloen milkshake heb je misschien pas nog voorbij zien komen maar vorige zomer maakten we ook een watermeloen limonade. Beide super lekker en echte summer drinks! Het recept voor de limonade vind je hier.

Zomerse Watermeloen Limonade

Scholfilet met Watermeloen & Biet

We eindigen met een origineel gerecht van scholfilet met regenboogbieten, watermeloen en zwammen. Super lekker en zeker het proberen waard! Het recept vind je hier.

Scholfilet met Watermeloen en Biet

Hopelijk hebben we je nog kunnen inspireren om optimaal te genieten van de laatste zomerdagen. We zien benieuwd welke van de vijf jouw favoriet is en eet smakelijk alvast!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.