88 Food Paas Inspiratie Brunch

Afgelopen weken heb je alle recepten van onze Paas inspiratie brunch voorbij zien komen. Nu zo vlak voor Pasen zetten we ze nog even op een rijtje voor misschien nog net dat last minute idee. Of die laatste inspiratie die je nog nodig had voor dat je boodschappen gaat doen voor het Paas weekend. Naast al dat eten hebben we ook nog een leuke do it yourself en een goede thee tip! Verder zijn de gerechten van onze Paas inspiratie brunch redelijk simpel in bereiding en goed voor te bereiden zodat iedereen ze kan maken.

Paas Brunch

Hieronder vind je al onze Paas gerechten met bereidingstijd, in het recept zelf staat ook voor hoeveel personen het is zodat je het recept bijvoorbeeld kan verdubbelen wanneer je het voor meer personen wilt maken. Klik op de foto of de link om naar het recept te gaan, veel kook- en bakplezier!

88 Food Paas Inspiratie Brunch

Carrot Cake

Je maakt de carrot cake in zo’n 30 minuten + 60 minuten oventijd. Deze heerlijke cake bevat ook kokos en walnoten en heeft een fris zoete frosting. Klik hier voor het recept.

Carrot Cake

Avocado Deviled Eggs

Je maakt de gevulde eieren in zo’n 10 minuten. Deze eieren zijn gevuld met een lekkere avocado vulling. Klik hier voor het recept.

Avocado Deviled Eggs

Zomerfruit Scones met een Limoen Glaze

Je maakt de scones in zo’n 20 minuten + 20 minuten oventijd. De scones bevatten zomerfruit waardoor ze er extra leuk uitzien! Klik hier voor het recept.

Zomerfruit scones met een limoen glaze

Brunch Ring

Je maakt de brunch ring in zo’n 20 minuten + oventijd. Deze awesome brunch ring is echt verrukkelijk, het croissantdeeg is gevuld met bacon, cheddar en roerei! Klik hier voor het recept.

Awesome Brunch Ring

Natuurlijk eet je ook een lekker gekookt eitje bij de brunch en deze versier je met onze leuke koperen bunny ears! Hoe je die maakt vind je in deze DIY. Naast een sapje en een goede koffie, hoort er ook thee bij. Bij zo’n gelegenheid is het misschien een keer leuk om mooie losse thee te gebruiken, nog toffer is het wanneer je zelf je eigen Paas blend maakt en op tafel zet! Neem een kijkje op Theebrouwerij waar je naast kant en klare blends ook je eigen thee kan ontwerpen.

Na het maken van alle gerechten zag onze Paas brunch er zoals hieronder uit, eet smakelijk!

Paas Brunch Recepten

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.