Avocado deviled eggs oftewel gevulde eieren met avocado vulling! Geen duivelse eieren maar een heerlijk hapje. Zoals jullie weten houden wij erg van guacamole. Ook avocado los vinden we erg lekker dus toen we deviled eggs wilden maken kwamen we al snel op de avocado vulling uit. De avocado deviled eggs zijn een ideaal hapje voor tijdens Pasen. Maar ze kunnen natuurlijk het hele jaar door, zo zullen ze het ook goed doen op feestjes of bij de brunch. Eens wat anders dan de eieren met de gewone gele vulling. 🙂
Voor: 6 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten
- 3 eieren
- 1 avocado
- 1 el verse koriander
- 2 el limoensap
- Snufje knoflookpoeder
- Paprikapoeder
Bereidingswijze
1. Kook de eieren hard en pel ze. Snijd de eieren door midden en haal het eigeel eruit. Doe het eigeel in een kom.
2. Doe hier de avocado in stukken bij waarna je de fijngesneden koriander, limoensap en knoflookpoeder toevoegt. Meng en prak alles door elkaar met een vork. Maak het mengsel op smaak met zout en peper.
3. Vul de halve eieren royaal met het mengsel (dit gaat makkelijk en mooi met een spuitzak) en strooi er naar wens wat paprikapoeder overheen. De avocado deviled eggs zijn klaar!
De 88 Food Paas brunch met o.a. avocado deviled eggs
De avocado deviled eggs zijn het derde gerecht dat we maakten voor onze Paas inspiratie brunch! Hiervoor zag je de overheerlijke Carrot Cake en Zomerfruit Scones al. De recepten van de overige lekkernijen op onderstaande foto komen in de aankomende weken voor Pasen online. Zo houd onze blog in de gaten voor een lekkere dosis Paas inspiratie zoals deze lekkere gevulde eieren!
Eet smakelijk!