Bagel Geitenkaas Bacon

Vandaag een lekker en simpel lunch recept of eigenlijk lunch idee. Een bagel geitenkaas bacon met honing en walnoten. Denise heeft vroeger bij Bagels & Beans gewerkt en she still loves bagels. Zo kwam ze laatst op het idee om deze lekkere bagel weer eens te maken met een paar van haar favoriete ingrediënten. Ook staat er in het recept een handige tip om snel bacon krokant te bakken, handig voor op kantoor bijvoorbeeld wanneer je niet rustig spek kan gaan bakken met een pan. Kortom een heerlijk en snel lunch idee voor alle bagel lovers!

Bagel Geitenkaas Bacon

Voor: 1 persoon

Bereidingstijd: 8 minuten + oventijd

Ingrediënten

  • 1 bagel
  • 25 gr geitenkaas
  • 2 plakjes bacon
  • Handje walnoten
  • Honing

Bereidingswijze

  1. Bak de bagel volgens de verpakking af en snijd deze door midden.
  2. Beleg de onderste helft met geitenkaas en verwarm deze zo’n 4 minuten in de oven. Doe ook de bovenste helft tegelijkertijd in de oven.
  3. Ondertussen bak je de bacon krokant. Dit kan in de pan maar ook op een snelle manier in de magnetron door de bacon een minuut lang tussen keukenpapier in de magnetron te doen.
  4. Haal de bagel uit de oven en drizzle wat honing over de warme geitenkaas. Beleg deze daarna met de bacon en wat walnoten. De bagel geitenkaas bacon is klaar.

Bagel Geitenkaas Bacon

Eet smakelijk!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.