Breakfast All Day

Het Paasweekend staat voor de deur dus tijd voor nog wat lekkere ontbijt receptjes! Wie kan deze beter maken dan Denise, die normaal al heerlijke sunday breakfast ontbijtjes maakt. Zoals jullie weten is zij begin dit jaar begonnen met een nieuw avontuur bij fonQ als multimedia designer. Hier doet ze allemaal leuke dingen zoals het vormgeven van hun MOOI magazine. Daarnaast doet ze ook veel van de fotografie en heeft ze deze keer samen met een collega ook een aantal recepten ontwikkeld. Deze recepten wil ze jullie natuurlijk niet onthouden en daarom deelt Denise in dit artikel drie lekkere ontbijtgerechten die ook ideaal zijn voor tijdens de Paasbrunch of het ontbijt. Celebrate breakfast all day long!

Breakfast All Day

Wafels met bacon & banaan

Wafels zijn een all time favorite en kunnen op elk moment van de dag. Daarom mogen ze ook zeker niet ontbreken in deze lijst. Met dit recept maak je heerlijke simpele wafels met bacon, banaan en wat honing. Aftoppen met nootjes en smullen maar! Het recept vind je hier.

Breakfast All Day

Poppyseed Scones met lemon curd

Poppyseed, het klinkt alleen al leuk! Scones die heerlijk smaken voor bij de thee en natuurlijk gaat daar een flinke klodder clotted cream en lemon curd bij. Maken? Het recept vind je hier.

Breakfast All Day

Mexicaanse ontbijt taco’s

Deze ontbijt taco’s zijn lekker, gezond en kleurrijk. Kortom een echt feestje, zowel op tafel als in de mond! Door al die kleuren past het gerecht ook perfect op de Paastafel. Het recept vind je hier.

Houd je ook zo van ontbijtjes? Elke maand verschijnt er op 88 Food een jammie sunday breakfast recept van Denise.

Enjoy!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.