Breakfast table + Peanutbutter Bowl

Ken je dat? Je pakt wat verse koffiebonen, maalt deze en kookt het water waarna je de slowcoffee kan zetten. We hebben het niet zo zeer over de handeling maar meer het doen van iets simpels waarbij je niet echt na hoeft te denken maar alleen maar geniet en dus goed kan ontspannen. Heerlijk! Wij proberen zoveel mogelijk van die momentjes waarbij je geniet van de kleine dingen te pakken. Vooral het weekend is hier ideaal voor. Zo is het ook fijn om een mooie ontbijttafel te dekken waaraan je die verse koffie drinkt en geniet van je lekkere ontbijtje. Wij deden dit laatst met ons nieuwe servies van Costa Nova, een tof merk uit Portugal.

Door onze reizen zijn we geïnspireerd voor het servies en de kleuren. Vergelijkbare items zagen we in Portugal en Bali, vaak van keramiek en handgemaakt. Dit vonden we erg mooi maar om nou een hele servies zet in je koffer of backpack mee terug te nemen is niet heel handig, haha. Gelukkig kwamen we het servies bij fonQ tegen in fijne lichte natuur tinten. De grote borden zijn van HK Living, dit merk blijft een all time favorite. De kommen en lichte borden zijn van Costa Nova en hebben we ook echt in Lissabon gezien bij restaurant Prado. De mokken zijn van Urban Nature Culture, superleuk met die spikkels!

Het lekkere ontbijtje dat je op de foto ziet is een peanutbutter bowl. Deze hebben we op Bali gegeten en thuis meteen nagemaakt. We hebben het recept op gevoel gemaakt en vertellen je hieronder hoe jij dat zelf ook kan doen! Begin met de volgende ingrediënten: amandelmelk, 100% pindakaas, twee bananen, havermout, pure chocolade en kokos/cacao nibs granola. Gooi de bananen, een scheut amandelmelk, 2 flinke eetlepels pindakaas en wat havermout (om het wat dikker te maken) in de blender. Doe vervolgens de dikke smoothie in een kom en top af met granola, plakjes banaan en chocolade. Dat wordt smullen!

Liefs,
Denise & Nick

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.