Granola bowl met koffie en kokos

Afgelopen zondag was het weer tijd voor een lekker lazy sunday breakfast. Met wat relaxte tunes op de achtergrond en een pot vers gezette koffie maakten wij deze granola bowls met koffie en kokos. Hiervoor gebruikten we onze favoriete granola van Naturally Granola in de smaak Giraffe’s Coffee. Oftewel granola met krokante koffie gemaakt van Giraffe’s Guatemala Coffee, een samenwerking met de Rotterdamse koffiebranders die bekend staan om hun specialty coffees. Het recept voor de breakfast bowls vind je hieronder.
We schreven trouwens al eens eerder over Naturally Granola. Qua smaak is er sinds die tijd niks veranderd: nog steeds even lekker, chunky en gezond! Wel hebben zij een nieuwe look zoals je kan zien op de foto’s. Waardoor de pot alleen al een feestje is om neer te zetten. Benieuwd naar de overige smaken? Check dan de website van NG en met code ‘88food‘ ontvang je 10% korting op je eerste bestelling!

Granola bowl met koffie en kokos

Voor: 2 porties
Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten

  • 600 gram kokos yoghurt
  • 1 banaan
  • 6 eetlepels kokosraps
  • 90 ml koffie

Toppings:

  • Naturally Granola – Giraffe Coffee
  • Cacao nibs
  • Kokosflakes
Granola bowl met koffie en kokos

Bereidingswijze

  1. Zet koffie als je dat nog niet gedaan had. Pak de blender en doe hier de kokos yoghurt in samen met een banaan, de kokosrasp en eetlepels vers gezette koffie (liever een flink cafeïne shot om wakker te worden in plaats van een subtiele koffie smaak, voeg dan wat extra koffie toe). Meng het geheel samen.
  2. Verdeel de kokos yoghurt over 2 kommen en top af naar smaak met de granola, cacao nibs en kokosflakes. Nu kan je samen genieten van een heerlijke granola bowl met koffie en kokos.

Eet smakelijk,
Nick & Denise

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.