Groene Smoothie

Onze trouwe volgers hebben vast gezien dat we de laatste tijd een stuk gezonder eten (vooral Denise). Daarom vandaag het recept voor een gezonde maar erg lekkere groene smoothie! Ideaal om de dag mee te beginnen of als tussendoortje. De groene smoothie bevat heerlijke ingrediënten zoals avocado, basilicum, banaan en kokoswater. Dus laat je zeker niet afschrikken door de kleur of het feit dat er spinazie in zit! Oh en vrees nu niet dat we een health blog gaan worden want dat worden we zeker niet. Vooral Nick zal regelmatig nog een lekker snack of guilty pleasure recept plaatsen! Zo hebben we afgelopen weekend nog genoten van een heerlijk saté buffet met familie. Wel laten we hierdoor ons zelf en jullie zien dat gezond eten ook super lekker kan zijn! Plus dat wanneer je zelf gerechten bereidt het al stukken gezonder en lekkerder is dan wanneer je ze kant en klaar koopt.

Groene Smoothie

Voor: 2 personen

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten

  • 500 ml kokoswater
  • 1 banaan
  • 1/2 avocado
  • Handje spinazie
  • Handje basilicum
  • Handje zonnebloempitten

Bereidingswijze

1. Doe het water in de blender en voeg in stukjes de banaan en avocado toe. Voeg ook gelijk de spinazie, basilicum en zonnebloempitten toe. Blend alles tot een gladde massa.

2. Schenk de smoothies in en top eventueel af met wat hele zonnebloempitten en een takje basilicum. De groene smoothie is klaar.

Groene Smoothie

Enjoy!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.