Het beste van 2015

Het is vandaag oudjaarsdag dus tijd on even terug te kijken naar het jaar van 88 Food! De tijd is echt voorbij gevlogen zo vierden we in januari dit jaar de lancering van onze blog en vieren we volgende maand alweer ons 1-jarig bestaan. Houd onze blog trouwens in de gaten want we gaan dat groots vieren met veel leuke dingen. 2015 is ook het jaar dat we zijn gaan experimenteren met video’s en nu dus ons eigen kanaal hebben waar we volgend jaar nog betere en leukere video’s voor gaan maken! Ook hebben we dit jaar veel toffe en nieuwe hotspots ontdekt en is ons Instagram account van 0 naar bijna 2000 volgers gegroeit. We gingen over de grens en aten bij Jamie’s Italian in Londen en beleefden nog veel meer mooie food-avonturen. We vinden het ook echt super dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over 88 Food en gaan in 2016 dan ook zeker door met koken, proeven, ontdekken, eten en genieten! Kortom 2015 was voor ons een geweldig jaar en we hebben heel veel zin in 2016. We sluiten af met de vijf meest bezochten recepten en zo te zien houden jullie van bakken. 😉

Fudgy Oreo Brownies

Oreo Brownie

Deze overheerlijk Oreo brownie staat met stipt op nummer één! Het was ook één van onze eerste recepten en we maakten hem onder andere voor onze launch-party. Deze brownie is ook gewoon prachtig en superlekker, dik verdiend dus! Het recept vind je hier.

Kokosbollen

Kokosbollen

Zo te zien houden jullie net als ons ook van kokos want met 500 views verschil eindigen deze lekkere kokosbollen op de tweede plaats dit jaar. Het recept vind je hier.

Carrot Cake

Carrot Cake

Onze favoriete carrot cake staat op de derde plaats en kijk eens aan ook hier zit kokos in, haha. Deze overheerlijke carrot cake verdiend het inderdaad om in de top vijf te staan! Het recept vind je hier.

Sambal Badjak

Sambal Badjak

De sambal staat op de vierde plaats en dat vonden we best verrassend! Of misschien toch eigenlijk niet want wij koken natuurlijk vaker Indisch en deze sambal is ook gewoon heel lekker. Leuk voor de afwisseling ook tussen al die bak-recepten. Het recept vind je hier.

Witte Kruidnotentaart

Witte Kruidnotentaart

En op nummer vijf staat een recept want nog niet eens zo heel lang op de blog staat namelijk de witte kruidnotentaart! We hadden wel gezien dat de taart erg populair was rond Sinterklaas en dat jullie hem massaal gemaakt hebben, echt cool! Het recept vind je hier.

Dat waren de vijf meest bezochte recepten van 2015! Zoals jullie zien veel lekkers om te bakken en met onze nieuwe KitchenAid zullen wij ook zeker door gaan met bakken naast alle andere recepten.

Wij wensen jullie alvast een hele fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig nieuw jaar, proost!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.