Love at first bite

Valentijn staat voor de deur en ook al is het misschien een commercieel en cliché gebeuren, toch vindt iedereen het leuk om die dag net wat extra liefde te krijgen. Al is het in de vorm van een klein gebaar. Zo spelen we er met FAFO leuk op in door met de kleur roze te werken en hebben we een Valentijns menu. Denk aan een pink latte, een toast met roze hummus en een lekker roze yoghurtje met granola. Wil je nou ook wat lekkers maken voor je Valentijn, geliefde of bestie? Dan helpen wij je graag met wat inspiratie want liefde gaat nou eenmaal door de maag! Hieronder kan je dan ook heerlijke recepten vinden om iemand mee te verrassen.

Speltkoekjes met Thee

Tea infused speltkoekjes

Deze lekkere en hartvormige speltkoekjes maak je snel en simpel met slechts vijf ingrediënten. Het recept vind je hier.

Red Velvet Whoopies

Red velvet whoopies

Niet alleen de naam is leuk, de red velvet whoopies smaken ook nog eens heerlijk! Een subtiele chocolade smaak gecombineerd met een friszoete topping, yum. Het recept vind je hier.

Sweet Pink Fluff

Sweet pink fluff

Een mooie roze cocktail van onder andere frambozenlikeur. Om samen mee te proosten of deel er romantisch 1 met je Valentijn. Het recept vind je hier.

Kamille & Lavendel Bundt Cakejes

Kamille & lavendel bundt cakejes

Ook voor dit bakrecept gaan we aan de slag met thee voor een speciale smaak. De kleine bundt cakejes zien er prachtig uit en zijn lekker smeuïg. Het recept vind je hier.

Havermoutwafels met Banaan

Havermoutwafels met banaan

Wie wilt er nou niet verrast worden met een ontbijt op bed? Deze hartvormige havermoutwafels maak je snel en simpel. De wafels smaken super en kan je aftoppen met wat je maar wilt! Het recept vind je hier.

We zijn benieuwd of we je een beetje hebben kunnen helpen aan inspiratie en mocht je iemand willen verrassen met een koffie date of lunch op Valentijsndag? Stuur ons dan een email en we reserveren een gezellig plekje voor jullie!

Liefs,

Denise & Nick

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.