Oreo Heaven Yoghurt

Zo af en toe mag je jezelf trakteren of van je ontbijt een feestje maken! Met de Oreo heaven yoghurt doe je dat zeker en we horen dan ook de meest positieve reacties en geluiden wanneer gasten dit yoghurtje bij onze koffiebar eten. Bij FAFO serveren we uiteraard onze bekende Oreo brownie, deze gebruiken we ook bij het hemelse ontbijtgerecht. Mocht je de Oreo heaven yoghurt thuis eens willen maken of woon je niet in de buurt van onze koffiebar dan delen wij graag het recept met je. Ook het recept voor de brownie kan je vinden op 88 Food. Deze moet je natuurlijk eerst bakken voordat je ook een stukje kan gebruiken voor het ontbijtje. Dat is zeker geen straf want die Oreo brownie blijft goddelijk.

Voor: 1 persoon

Bereidingstijd: 2 minuten

Ingrediënten

  • Yoghurt (je favoriete yoghurt als basis)
  • 1/2 Oreo brownie stuk (wanneer je deze in 9 stukken hebt gesneden)
  • Walnoten
  • Oreo cookies
  • Scheut vanille siroop (wij gebruiken die van Nicolas Vahé)

Bereidingswijze

  1. Wij serveren de Oreo heaven yoghurt in een glas zodat je ook laagjes kunt maken. Begin met een laag yoghurt.
  2. Verkruimel in grove stukken wat walnoten, Oreo’s en brownie over de laag yoghurt. Schenk er vervolgens een nieuwe laag yoghurt overheen.
  3. Nu ga je beginnen aan de laatste laag. Verdeel de overige brownie en verkruimel hier grof wat walnoten en Oreo’s overheen. Breek 1 Oreo cookie door de midden en top de yoghurt hiermee af. Drizzle als laatst wat vanille siroop over het geheel.

Zo zie je maar, soms kunnen simpele dingen zo lekker zijn en er ook nog eens mooi uitzien! Bij FAFO kan je de Oreo Heaven los bestellen of gecombineerd met een toast en drankje naar keuze.

Enjoy!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.