Pink Watermelon Freakshake

Het stond al een hele tijd op onze to cook lijst en laatst hebben we hem dan eindelijk gemaakt, de freakshake! Met het heerlijk zonnige weer, de inspiratie van chef Diego en de nieuwe trendkleur roze was het de perfecte tijd om deze extravagante milkshake te gaan maken. We zijn begonnen met de zoektocht naar de juiste roze kleur van de shake en natuurlijk een lekkere smaak. Tijdens deze zoektocht zijn we ook gaan kijken wat we allemaal aan roze toppings erop wilden hebben. Het snoepvak dat normaal overgeslagen wordt hebben we deze keer uitgebreid bekeken. De blender werd op het werkblad gezet en de keuken veranderde in een laboratorium waar af en toe roze rook uitkwam, haha.

Na verschillende freakshakes gemaakt te hebben kwam het volgende er als eindresultaat uit, een pink watermelon freakshake! De milkshake zelf is lekker romig en friszoet van smaak door aardbeienijs en watermeloen te combineren. Dit past mooi bij de zoete toppings. Zin om extreem te gaan, maak dan eens onze pink watermelon freakshake.

Pink Watermelon Freakshake

Voor: 1 pink watermelon freakshake

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

Milkshake

 • 5 scoops aardbeien slagroomijs
 • 5 blokjes bevroren watermeloen
 • 2 scoops volle melk
 • 1/2 el fijne suiker (optioneel)

Topping

 • Suikerspin
 • TonyChocolonely framboos/knettersuiker
 • 1 gesuikerde donut
 • 1 roze snoepijsje
 • 1/2 zakje witte topping
 • Disco dip

Bereidingswijze

 1. Bereidt de witte topping volgens de beschrijving op het zakje en spuit deze rond de bovenkant van het glas. Zorg dat er een goede laag op zit zodat de disco dip erop kan blijven zitten.
 2. Doe een laagje disco dip in een bordje en dip hier het glas in. Zorg dat je dit helemaal rondom doet zodat er overal gekleurde sprinkles zitten.
 3. Doe nu het ijs, de melk, watermeloen en eventueel het suiker in de blender. Mix het geheel tot een mooie shake. Proef en voeg eventueel nog wat naar smaak toe.
 4. Schenk de milkshake in het glas en plaats de donut op het glas. Doe hier een flinke pluk suikerspin op.
 5. Steek het ritje erdoorheen en het snoepijsje. Snijd het naamblokje uit de chocoladereep en plaats deze op de milkshake. De pink watermelon freakshake kan nu geserveerd worden.

Pink Watermelon Freakshake

Enjoy!

Wat voor freakshake wil je de volgende keer zien?

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.