Sunday Breakfast // Bananen Split met Bacon

Vandaag een ontbijtje waar je niet snel aan denkt, namelijk een bananen split. Geen bananen split als dessert maar gewoon voor ontbijt, hoe lekker is dat? Erg lekker kunnen wij je vertellen want door origineel met de ingrediënten om te gaan maak je in een handomdraai deze bananen split. Simpel en snel dat is waar we van houden ’s ochtends en natuurlijk die heerlijke geur van krokant gebakken bacon. Omdat alle ingrediënten lekker puur blijven is het ook nog eens een verantwoord ontbijt dat helemaal niet zo slecht voor je is. Kortom deze sunday breakfast is er één om van te smullen en wil je zeker weten geprobeerd hebben.

Bananen Split met Bacon

Voor: 2 personen

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • Gemengde notenpasta
  • 2 plakken bacon
  • 2 à 3 blokjes pure chocolade (85% puur)
  • Kokosrasp
  • Agave siroop

Bereidingswijze

  1. Bak eerst de bacon lekker krokant en dep daarna het overtollige vet af met een keukenpapiertje.
  2. Schil de bananen en snijd ze over de lengte door midden. Leg de bananen op de borden.
  3. Smeer alle helften in met notenpasta en breek de bacon in grove vlokken. Verdeel deze over de bananen.
  4. Snijd nu de chocolade fijn en strooi over de bananen heen. Strooi ook de kokosrasp over de gele rakkers heen.
  5. Maak de bananen split af door er lekker wat agave siroop over heen te drizzlen en smullen maar.

Bananen Split met Bacon

Eet smakelijk!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *