Sunday Breakfast // Oat Bagel met Cashewnotenpasta & Banaan

Soms is het heerlijk om je bed uit te rollen en even te ontbijten bij een koffiezaakje. Maar het is misschien nog wel lekkerder om gewoon thuis rustig wakker te worden maar hoe kom je dan aan een lekkere bagel? Die maak je natuurlijk gewoon zelf snel en simpel! ’s Ochtends vroeg gaan we natuurlijk niet zelf bagels staan bakken, we zorgen gewoon dat die al in huis zijn en halen deze dus in de winkel. Bij Bagels & Beans kan je bijvoorbeeld ook gewoon losse bagels kopen voor thuis. Even afbakken en klaar om al het lekkers erop te doen wat je maar wilt. Denise maakte deze heerlijke oat bagel met cashewnotenpasta en banaan. Een goed en lekker begin van je (luier) dag. Cashewnotenpasta kan je trouwens zelf maken maar is tegenwoordig ook te koop in verschillende supermarkten en online. En mocht je nog een bagel over hebben dan is dit bagel recept misschien lekker als lunch, als we toch die ronde guys aan het opeten zijn. Geniet van je zondag!

Sunday Breakfast // Oat Bagel met Cashewnotenpasta & Banaan

Voor: 1 oat bagel

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

  • 1 oat bagel
  • 1 banaan
  • Cashewnotenpasta
  • Kaneel
  • Agave siroop

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de oat bagel af in zo’n 6 minuten of volgens de beschrijving.
  2. Snijd de banaan in plakjes en de bagel open nadat deze uit de oven komt.
  3. Smeer de bagel helften royaal in met de cashewnotenpasta en leg hier de plakjes banaan op.
  4. Strooi er naar smaak wat kaneel over en drizzle er wat agave siroop over. De oat bagel met cashewnotenpasta en banaan is klaar.

Sunday Breakfast // Oat Bagel met Cashewnotenpasta & Banaan

Sunday Breakfast // Oat Bagel met Cashewnotenpasta & Banaan

Tip

Heb je geen cashewnotenpasta? Gebruik dan gewoon pindakaas of iets anders vergelijkbaars dat je lekker vindt.

Enjoy!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.