88 Food foto aan de muur

Het zal je niet ontgaan zijn dat we sinds vorig jaar onze huisstijl een kleine opfris beurt hebben gegeven met onder andere een nieuw logo. Ook zijn we achter de schermen met een nieuw project bezig maar daarover straks meer. Na de opfris beurt vonden wij het ook tijd voor nieuwe business cards en gezien we nu een rond logo hebben leek het ons tof om ook ronde visitekaartjes te laten maken. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat van onze nieuwe huisstijl.

Een nieuwe ervaring

We hebben zo onze vaste adresjes voor prints en drukwerk maar toevallig werden we benaderd door Drukwerknodig om hun producten eens uit te testen. Nieuwsgierig keken we rond op de website, de nog vrij jonge drukkerij zag er interessant uit en het contact was ook leuk dus leek het ons leuk om samen te werken. Deze Groningse drukkerij richt zich op zowel de particulier als zakelijk en is erg klantgericht. Niet alleen vriendelijk maar ook erg snel zijn ze met antwoorden en leveren. De prijs / kwaliteit verhouding is dik in orde en ze hebben ruime keuze in opties daarnaast is maatwerk ook geen probleem. Het bestel proces ging bij ons dan ook vlekkeloos en de visitekaartjes zien er mooi uit met fijn papier. Drukwerknodig gaan we onthouden want voor Crave Collective heeft Nick namelijk ook wel eens drukwerk nodig zoals posters en roll-up banners.

Vrij werk van ons aan de muur

Naast de business cards bestelden we ook een grote foto op forex van een mooi koffie tafereel. Wij maakten deze foto samen als vrij werk in de studio van Denise met onze chemex en lekkere zoetigheden van Bartine. Het eindresultaat is een mooi stilleven waar hoe langer je kijkt je steeds meer ziet. Zoals het door druppelen van de koffie en de straal en spetters van het opschenken. Het is een super mooie plaat geworden en hangt nu met trots aan de muur in het kantoor van Nick.

Exclusief nieuwtje!

Zoals we al aan het begin zeiden zijn we met een nieuw project bezig. Wij gaan 88 Food namelijk uitbreiden met een kleine webshop. Wat we gaan verkopen houden we nog even als verrassing. Wij zijn benieuwd of het je ook leuk lijkt om posters of kaarten van ons fotografie werk te bestellen?

Liefs,
Denise & Nick

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel onze eigen mening.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.