Crumbling Coconut Granola & Hortus

Eind vorige maand gingen we een middagje naar Utrecht, 1 van onze favoriete steden. Eenmaal aangekomen op centraal liepen we al snel tegen Hortus aan, een toffe pop-up store die ontstaan is door een samenwerking van Doppio en Alpro. Hier kan je naast koffie en thee ook heerlijke shakes en ontbijtyoghurts halen gemaakt op basis van producten van Alpro. Zo hebben ze powershakes voor extra energie en een leuk ’top it, taste it’ menu waar je volledig je eigen ontbijtje kan samenstellen. De toppings bestaan uit ambachtelijke granola’s en powerfoods. Een aantal van de granola’s kan je ook in verpakking kopen om thuis lekkere ontbijtjes mee te maken!

Crumbling Coconut Granola

De jongen achter de counter vertelde enthousiast over het concept en de producten, ook liet hij ons wat yoghurt met granola proeven. Uiteindelijk namen wij de Crumbling Coconut Granola mee naar huis. Wij houden sowieso erg van kokos en waren benieuwd naar de gember toevoeging. De volgende ochtend hebben we dan ook heerlijk ontbeten met deze granola en vanille yoghurt!

Crumbling Coconut Granola

Niet alleen de verpakking ziet er awesome uit ook de smaak van de granola is erg lekker en mooi crunchy. De granola is van het merk WAER Bakery en bestaat uit havermout, appelstroop, kokosnoot, walnoten, hazelnoten, zonnebloempitten, honing, rozijnen en gember. Super lekker dus en je proeft ook echt alles terug, dat vinden wij altijd wel belangrijk. Niet dat er ginger op staat en dat het nergens te proeven is. De zak ziet er ook nog eens cool uit in je keuken maar wij zijn dan ook suckers voor mooie verpakkingen! 😉

Crumbling Coconut Granola

Wil je ook proeven of zo’n lekkere granola voor thuis? De pop-up store is er nog tot en met 22 februari daarna wordt het een Doppio Espresso to-go vestiging dus wees snel!

Crumbling Coconut Granola

Hortus by Doppio

Hoog Catharijne

Radboudkwartiek 6 kiosk

Utrecht

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.