FoodSouldiers

Vorig jaar zagen we op onze sportschool al een tijdje de flyers van FoodSouldiers liggen waarna we verschillende positieve verhalen hoorden. Nieuwsgierig bezochten we de website en het zag er zeker goed uit. Heerlijke maaltijden en gerechten die vers bereidt worden met een oog op gezondheid. We kwamen dan ook al snel met de enthousiaste vrouw achter dit concept in contact. Tess Peinemann, een echte foodie met passie voor lekker eten en drinken, die er ook graag goed uit wilt zien en eigenlijk altijd maar tijd te kort heeft. Na een tijd op Bonaire een zaak gehad te hebben is zij FoodSouldiers begonnen in Wassenaar. Hier werkt ze samen met een voedingsdeskundige, coaches en chefs aan heerlijke en verantwoorde maaltijden. Deze gerechten kunnen zij ook nog eens bij jouw thuis bezorgen! Op die manier houd jij meer tijd over en eet je toch gezond waardoor je jezelf ook fit en beter voelt. Kortom zoals zij zelf zeggen een win-win-win situatie. Het leek ons dan ook ideaal om dit tijdens onze ’88 Fit’ maand uit te testen.

FoodSouldiers // they prepare and deliver

FoodSouldiers // they prepare and deliver

Eat, feel & look better

FoodSouldiers is ontstaan vanuit Tess haar eigen dilemma en door naar andere te luisteren. Dus of je nou wilt detoxen, op een gemakkelijke manier wat kilo’s kwijt wilt of gewoon een keer wat anders wilt eten dan die snelle vette hap of pizza. Dan kan je bij FoodSouldiers terecht voor lekkere en verse maaltijden die ook nog eens gezond zijn. Maaltijden, menu’s en voedingsplannen kunnen zowel bezorgd als opgehaald worden en heb je wat te vieren, dan doen zij ook aan catering. Kortom geen tijdrovende recepten maar ready-to-eat maaltijden om van te genieten.

FoodSouldiers // they prepare and deliver

The Low and Slow Carbs Plan

Voor de review kregen wij ’the low and slow carbs’ plan voor 2 dagen. Denise testte dit menu uit op een sport- en een werkdag. Zij genoot van de lekkere gerechten die goed op smaak waren en er ook nog eens jammie uitzagen. Voor haar was het voldoende en ze had geen honger. Alleen de detox juice vond ze wel heel gezond smaken, haha. Op dag twee heeft ze tussendoor nog een extra eiwitshake genomen omdat ze ’s ochtends al heel vroeg had ontbeten. Het menu kreeg ze netjes uitgeprint op papier erbij zodat ze kon zien wat ze wanneer moest eten en hoelang de avondmaaltijden in de oven moesten. Het menu bestond uit de volgende gerechten:

Dag 1

 • Ontbijt – Kickstart
 • Snack – Fruitsalade
 • Lunch – Salade du Mer
 • Snack – Detox Juice
 • Dinner – Zeebaars met Groentes

FoodSouldiers // they prepare and deliver

FoodSouldiers // they prepare and deliver

Dag 2

 • Ontbijt – Breakfastshake
 • Snack – Banana Bread
 • Lunch – Fritatta met Salade
 • Snack – Coleslaw
 • Dinner – Thai Chicken Curry en de Lasagne (zodat we beide een gerecht konden proeven).

FoodSouldiers // they prepare and deliver

Goed om te weten is dat ze het verpakkingsmateriaal recyclen, je kan alles dan ook weer in de tas teruggeven aan de bezorger of in de winkel. Mocht je verder dieetwensen, allergieën of andere voedselbehoeften hebben dan is dit geen probleem en passen zij dit graag aan. Het eten smaakt dan ook heerlijk en je proeft dat het met veel liefde en passie bereidt wordt door Tess en haar soldaten. De prijs voor de meal plans zijn 25,- per dag. Op dit moment bezorgen zij alleen in de omgeving van Wassenaar maar binnenkort opent een tweede vestiging (primeurtje!) haar deuren in Den Haag.

FoodSouldiers // they prepare and deliver

FoodSouldiers

Van Hogendorpstraat 137

2242 PE Wassenaar

W: www.foodsouldiers.nl

T: +31 6 11 740 614

1 Comment

 1. Martin Jochemsen mei 31, 2017 at 6:52 pm

  Sorry maar helaas heb ik een slechte ervaring gehad met het voedsel in de Fred. Vandaag zeebaars met groente gekocht: zeebaars bleek dorade te zijn met veel graten en na 20 minuten was de dorade gaar maar vele soorten groente nog niet. Bediening wist ook eigenlijk niet hoe lang en op welke temperatuur.
  Erg zonde, door een verkeerde voorbereiding. Foodsouldiers doe er wat aan want dit gaat niet goed.

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.