Hannes zelf Hazelnootpasta

Femke en Marlies, kan je kennen van de Pineut likeuren, hebben nu ook hun eigen ontbijtlijn op de markt gebracht genaamd Hannes. Net als met Pineut laten de dames zien hoe leuk en makkelijk het is om alledaagse producten zelf te maken. Zo weet je precies wat er in gaat en ben je lekker aan het hannesen!

Hannes Zelf Hazelnootpasta

Met Hannes maken zij het je extra simpel. Alle ingrediënten zitten namelijk al in de juiste verhoudingen in de pot, alleen nog even hannesen en je hebt een lekker ontbijtproduct. Zoals granola, crackers, energierepen of hazelnootpasta. Oftewel je maakt jouw ontbijtproduct in snel en simpel voor zeker een week vooruit. Chill op een zondag middag of in de avond, even hannesen en je kan je ochtenden ontspannen starten.

Waarom ontbijtproducten?

Marlies en Femke zijn gek op ontbijt maar raakten gefrustreerd als ze lazen wat er vaak in de supermarktproducten bij zit. Dus gingen zij zelf veel dingen maken en kregen daar positieve reacties op. De crackers van Femke werden al snel een hit binnen haar vriendenkring en niemand geloofde dat de lekkere hazelnootpasta zo simpel kon zijn! Enkel gemaakt met pure ingrediënten dus zonder zooi.

Hannes Zelf Hazelnootpasta

Zelf hazelnootpasta hannesen

Tijdens het Show Up event raakten wij aan de praat met de dames van Hannes en vonden het een superleuk concept! We kregen een pot Hannes Hazelnootpasta mee om het zelf uit te proberen, dit hebben we die week dan ook snel gedaan. Naast de leuke en vrolijke verpakking is het maken van de hazelnootpasta inderdaad super easy. Je weekt de dadels uit het potje in lauw water, voegt vervolgens de dadels met het water toe aan de keukenmachine. Doe hier de hazelnoten en cacao bij. Even flink laten draaien en klaar! De pasta smaakt onwijs lekker en is in de koelkast ruim een week lang houdbaar.

Hannes Zelf Hazelnootpasta

Hannes Hazelnootpasta – €7,50
http://hanneshetzelf.nl

1 Comment

  1. Pingback: “De hazelnootpasta smaakt onwijs lekker.” – Hannes

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.