Haus of Cake Den Haag

Afgelopen dinsdag werden we verrast door Haus of Cake met een doosje vol prachtige cupcakes. De eigenaresse Shaniceé kwam ze persoonlijk bezorgen bij Nick op kantoor. Gelukkig waren er geen hongerige collega’s in de buurt en kon hij ze veilig opbergen nadat Shaniceé enthousiast vertelde welke cupcakes er in het feestelijke doosje zaten. De dag ervoor was namelijk de officiële opening van Haus of Cake. Haar bedrijfje zit gevestigd in Den Haag en maakt de meest originele huisgemaakte cupcakes. Superleuke start-up waar je alleen online kan bestellen. De cupcakes kwamen die dag trouwens goed van pas want we gingen eten bij familie dus het dessert was al geregeld!

Haus of Cake Den HaagHaus of Cake Den Haag

Haus of Cake is dus een klein cupcake bedrijfje dat het ook klein en speciaal wilt houden. Zo heeft ze alleen Instagram en kan je bestellen door haar te mailen. De zes cupcakes die Shaniceé heeft bedacht om het publiek kennis te laten maken met Haus of Cake zijn echte kleine kunstwerkjes. De cupcakes hebben naast de botercrème ook originele toppings en ze hebben allemaal hun eigen naam. Zo bevat het doosje de volgende cakejes:

The Birthday – een vanille cupcake met kaarsje, botercrème, gekleurde sprinkles en flakes.

The Cinema – een vanille cupcake met botercrème, popcorn en caramel.

The Death by Doughnut – een cupcake met botercrème, jamvulling en een mini donut.

The Garden – een vanille cupcake met botercrème, eetbare bloem, besjes en bloemblaadjes.

The Oreo Prince – een cupcake met een Oreo cookie als bodem, botercrème en mini Oreo’s

The Candy Quartette – een vanille cupcake met botercrème en vier stukken verschillende soorten chocolate bars.

Haus of Cake Den Haag

Voor deze zes cupcakes heeft ze gekozen voor dezelfde cakejes en botercrème als basis. Het verschil zit hem dus in de toppings en wat ze soms door het cakebeslag gedaan heeft zoals bij The Birthday de sprinkles en The Oreo prince het Oreo koekje. Zelf vonden we The Cinema een erg verrassende combinatie die ook nog eens super lekker was. Verder smaakten de cupcakes stuk voor stuk erg lekker en was die met de mini donut en jam ook echt nice. Dus naast dat ze er geweldig uitzien smaken ze ook nog eens heerlijk. Leuk om cadeau te doen of om af en toe jezelf mee te verwennen.

Haus of Cake Den Haag

Haus of Cake kan je hier op Instagram vinden. Meer informatie, vragen en bestellen kan via HausOfCake@Outlook.com.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.