Healthy Meals van Fit Foods

Dat gezond eten echt niet altijd saai en smaakloos hoeft te zijn wisten we al. Daarom waren we ook benieuwd naar de brunch van Fit Foods die zij samen met de JuiceBrothers organiseerden. Dit deden ze bij een prachtige sportclub in Amsterdam genaamd Club Sportive. Jammer dat het zo ver weg is anders zouden we hier graag vaker onze trainingen doen. De sapjes van JuiceBrothers kenden we al van eerdere bezoeken aan Amsterdam en die smaken altijd erg lekker! Fit Foods was wel nieuw voor ons en naast al dat heerlijke eten waar we van genieten hebben we ook wel eens zin in een healthy maaltijd mits deze natuurlijk lekker is. Vaak associëren mensen gezond eten met saaie, simpele en/of smaakloze maaltijden maar gelukkig weet Fit Foods ook dat het anders kan.

Healthy Meals van Fit Foods

Gezond en lekker, het kan!

Fit Foods zoekt eigenlijk net als ons de balans tussen gezond en lekker wat uiteindelijk zorgt voor een healthy lifestyle zonder dat het saai, afzien en smaakloos is. Onze blog staat natuurlijk vol met heerlijke gerechten, soms met een gezonde twist maar ook zeker guilty pleasures. Wij willen laten zien dat al dat lekkers makkelijk past in een gezonde lifestyle zolang je er naast ook maar beweegt en het afwisselt met gezonde maaltijden. Als foodies houden wij ook niet van een saaie salade of droge kip met rijst, daarom maken we zelf ook altijd healthy meals die ook echt lekker zijn. Het is dan ook tof om te zien dat meer mensen dit doen en andere op deze manier willen inspireren.

Healthy Meals van Fit Foods

Find the joy in healthy food

Karim en Timothy zijn de twee ondernemers achter Fit Foods en liepen ook tegen het eerder genoemde dilemma aan. Zij zijn toen ook op zoek gegaan naar de balans tussen lekker en gezond eten. Al snel werd de keuken hun speeltuin en gingen ze met veel passie aan de slag. Dit wilden ze graag delen met de rest van Nederland en zo begonnen ze Fit Foods. Samen met een enthousiaste voedingsdeskundige en een gerenommeerd sterrenchef (Andrès Delpeut) verzorgen ze nu de lekkerste en meest gezonde maaltijden met verse ingrediënten. Daarnaast verzorgen ze ook bedrijfslunches, geven ze advies op maat en kunnen ze je helpen met een lifestyle plan. De maaltijden zelf kan je afhalen en online bestellen.

Healthy Meals van Fit Foods

Healthy Meals van Fit Foods

In Club Sportive kregen we een heerlijke brunch geserveerd met sapjes en inderdaad onwijs lekkere gerechten die ook nog eens gezond waren. Zoals tempeh met kelp noedels, wortel, komkommer, spinazie en een miso dressing, yum!

Benieuwd naar meer van deze boys of waar je de maaltijden kan kopen, neem dan een kijkje op hun website.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.