Karakter’s Picnic Box

Wij zijn zo blij dat het weer lekker zonnig weer is met fijne temperaturen. Weer lekker naar buiten, van relaxte stranddagen tot aan gezellig barbecuen en terrasjes pakken. Buiten leven is zo chill! Wij waren dan ook blij verrast toen we hoorden dat we de picknick box van restaurant Karakter mochten uitproberen. Sinds kort hebben wij namelijk, met Crave Collective, een kantoor in Rotterdam met een aantal andere creatievelingen. Ondanks dat de lunches met hun super gezellig zijn, leek het ons natuurlijk ook een keer heerlijk om buiten in het park te lunchen.

Karakter's Picnic Box

Op een zonnige woensdagmiddag pakten we de tram naar het Westelijk Handelsterrein om de picknick box af te halen bij restaurant Karakter. De box is hier die ochtend zelf vers samengesteld door Pety. Met de picknick box in onze hand gingen we op pad naar het Euromastpark, deze ligt samen met het Museumpark lekker dichtbij. We vonden in het park al snel een fijn plekje aan het water en rolde ons picknickkleed uit.

Karakter's Picnic Box
Karakter's Picnic Box


Wij genoten van alle hapjes en dronken een lekker glaasje wijn. Naast het eten zitten er ook bestek, bekertjes en servetten in de box. De wijnglaasjes kan je in een houder in de box zetten zodat deze niet om kunnen vallen. De sandwiches, pasteitjes (pastechi, Aruba memories!), salade, snack, sweet bites en het verse fruit smaakten goed. Onze enige feedback is dat we het voor een lunch net te weinig vinden. Desondanks mocht dat de pret niet drukken en was het heerlijk! Je kan trouwens zelf kiezen of je witte, rode wijn, rosé of appelsap wil en of je de box liever vega(n) hebt.

Karakter's Picnic Box


Bestellen kan elke dag en gaat simpel via de email of Whatsapp uiterlijk tot 22:00 de avond ervoor . De dag zelf kan je de box tussen 12:00 en 14:00 ophalen en op aanvraag kan de picknick box eventueel ook bezorgd worden. Dus geen zin om eerst jezelf uit te sloven in de keuken maar wil je wel gezellig gaan picknicken dan is dit een ideale oplossing.

Karakter's Picnic Box

Karakter’s Picnic Box
Restaurant Karakter
Van Vollenhovenstraat 15 unit 24
3016 BE Rotterdam

E: info@restaurantkarakter.com
W: www.karakterspicnic.com
T: 0648520030 (WhatsApp) dit is het nummer om te bestellen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.