Koken met Marley Spoon

Bij deze stel ik jullie voor aan Marley Spoon, geboren in Berlijn en nog geen 1 jaar oud! Zij is eind vorig jaar naar Nederland gekomen met een missie, om ons meer te laten genieten in de keuken. Deze toffe start-up is opgericht door Fabian Siegel en Till Neatby in Duitsland en zij hebben inmiddels ook de keukens van Groot Brittannië en Nederland bereikt. Wij van 88 Food mochten het concept uittesten en dat delen we natuurlijk met jullie!

Want ook wij vinden dat eten veel meer is dan een dagelijkse routine of iets wat je even snel doet. Tijdens een maaltijd vertel je verhalen, deel je fijne momenten, geniet en lach je met elkaar.

Door de Marley Spoon box te bestellen leer je nieuwe recepten en smaken kennen, ga je aan de slag met kwaliteitsingrediënten en kun je een heerlijke maaltijd verzorgen voor bijvoorbeeld je date of vrienden!

Wij foodies zijn eigenwijs en passen al snel het recept aan naar onze eigen hand en smaak maar mocht je nou niet zo’n keukenprins(es) zijn dan zet je met Marley Spoon zeker wat lekkers en bijzonders op tafel. Want naast de verse ingrediënten zit er ook een uitgebreid recept en tafelverhaal bij van het gekozen gerecht. Dus Marley Spoon is er voor iedereen van beginner tot kookgek!

Marley Spoon Quesadillas

Hoe werkt het?

Elke week staan er zeven nieuwe inspirerende recepten op de website waaruit je kan kiezen. Er zitten altijd vlees-, vis-, en vegetarische recepten bij. Deze worden bedacht en samengesteld door de chefkoks van Marley. Je kiest een gerecht uit wat jouw het lekkerst lijkt en besteld deze op de website. Marley Spoon doet niet aan bezorgkosten wel hebben ze een minimale afname van vier porties, dus je kiest het gerecht voor vier personen of kiest twee gerechten uit voor twee personen. Bij het plaatsen van de bestelling kan je een datum en tijdsvak aangeven wanneer de box bezorgt kan worden. Dat is zeker handig aangezien het om verse producten gaat. Eenmaal thuis bezorgd kan je aan de slag met het recept en alle ingrediënten.

Marley Spoon Ingredienten

De Marley Spoon Box

De box is net een cadeau dat je uitpakt, het is allemaal erg mooi in een hele toffe stijl ingepakt, waar wij zelf erg blij van worden! Ook is de verpakking van gerecycled materiaal en is het weer recyclebaar. De box bevat inderdaad mooie en verse producten van goede kwaliteit en je hebt ruim genoeg aan de ingrediënten. Ook zit er een leuke persoonlijke boodschap bij en krijg je nog een kaartje na je bestelling. Wanneer je abonnee bent betaal je trouwens minder voor een portie dan wanneer je het los besteld. De kosten voor 1 portie zijn € 12,00 en voor abonnees € 9,50.

Aan de slag

Wij vonden het koken met Marley Spoon erg leuk en inspirerend! Mede door het verrassende Quesadilla gerecht dat we hadden uitgekozen. De zes stappen zijn makkelijk te volgen en goed te doen, ook voor wie minder bekend is in de keuken. Natuurlijk is er ruimte voor eigen invulling mocht je dat willen dus vooral doen, lekker experimenteren. De twee gerechten smaakte erg lekker en zeker de quesadillas zijn voor herhaling vatbaar! Wij hadden Salsiccia-auberginerolletjes met hummus en tomatensaus en quesadilas met zoete aardappel, een pittige salsa en een kruidensalade.

Marley Spoon Quesadillas

Wij vinden het een leuk en lekker concept, wel vinden we de prijs wat aan de hoge kant. Nu met Valentijn in aantocht hebben ze een erg goede deal (iets met een dessert + fles bubbels) dus neem zeker een kijkje op de website als je iemand wilt verrassen met een mooi menu!

www.marleyspoon.nl

contact@marleyspoon.nl

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.