Naturally Granola

Wij starten onze dag nooit zonder een goed ontbijt, we vinden het knap dat mensen überhaupt kunnen functioneren zonder wat te eten ’s ochtends. Vaak is het bij ons gewoon een warm kommetje havermout met (plantaardige) melk en toppings maar zodra we wat meer tijd hebben wordt het gelijk wat lekkerders! Sinds vorig jaar hebben we een hele lekkere granola ontdekt namelijk die van Tiara Nataf. Deze Rotterdamse maakt haar Naturally Granola met de hand en allemaal zelf. Via via kwamen we met haar in contact en spraken we met haar af om de granola te proeven. Tiara is een super leuke en enthousiaste meid die met veel liefde en passie haar product maakt en verkoopt. We waren dan ook erg blij dat we haar granola mochten serveren en verkopen in onze koffiebar en foodstore.

Naturally Granola

De perfecte combinatie

Samen met haar vriend ging ze op zoek naar de ideale smaak, crunchiness en clusters. Het was een heel proces met experimenteren en proberen maar uiteindelijk is het ze gelukt. Samen hebben ze een gezonde, smaakvolle en 100% natuurlijke granola gecreëerd. Vandaar ook de naam ‘Naturally Granola’. Met als resultaat dat mensen er onwijs van genieten en het heerlijk vinden.

Ze gaven eerst samples weg van hun granola creaties aan vrienden en familie. Door alle positieve reacties en feedback brachten ze hun product al snel op de markt voor het publiek. Ondertussen heeft Naturally Granola haar vaste klantenkring en groeit deze steeds harder.

Waarom granola?

Omdat ook Tiara en haar vriend houden van het ontbijt en dat ze het vreemd vonden dat ze moesten inleveren op smaak om gezond te kunnen eten. Daarom besloten ze als echte foodies met een bewuste keuze voor gezondheid om zelf het beste van beide werelden te combineren.

Deze granola is dan ook net wat prijziger maar wel helemaal met de handgemaakt van verpakking tot aan het snijden van de noten. Ook is de persoonlijke touch erg tof zoals de handgeschreven labels en het door Tiara persoonlijk bezorgen van je bestelling. Op de glazen potten zit trouwens statiegeld dus wanneer je deze terug inlevert krijg je een gedeelte van je bedrag weer terug of korting op je nieuwe pot. Ondertussen zijn er ook refill zakken en portiezakjes verkrijgbaar.

De smaken

Naturally Granola heeft een aantal vaste smaken in haar assortiment. Dit zijn Signature, Belgian Dark Chocolate, Roses & Cardamom, Giraffe Coffee en Speculaas. Stuk voor stuk zijn ze erg lekker met als favoriet de chocolade en roses variant. Af en toe snoepen we stiekem de granola ook gewoon los! Je kan Naturally Granola verkrijgen via de website, op evenementen of bij één van de verkooppunten in Rotterdam, Den Haag en Leiden.

Website: www.naturallygranola.com

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.