de Pick-up feature van Foodora

Afgelopen zaterdag gingen we lekker genieten van een dagje vrij in Rotterdam. Na onze verjaardagen en de feestdagen hadden we nog wat giftcards dus dat is altijd leuk shoppen. We hadden zelfs nog volle stempelkaarten van Sugo en genoten tijdens de lunch dan ook van heerlijke (gratis) pizza slices, jammie! Aan het begin van de week hadden we een kortingscode gekregen van de bezorgservice Foodora. Zij hebben sinds kort een nieuwe feature in de app en op de website waarbij je nu ook je bestelling kan afhalen. Ideaal dus voor als je net als ons in een andere stad woont of net buiten het bezorggebied valt van je favoriete restaurant. Ook heb je met deze nieuwe pick-up feature geen minimaal orderbedrag en betaal je uiteraard geen verzendkosten. Wij wilden in eerste instantie bij District A bestellen, helaas stonden zij niet tussen de pick-up restaurants. Toen kozen we voor de Roffa Streetfoodbar wat uiteindelijk een hele goede keuze bleek te zijn!

de Pick-up feature van Foodora

Foodora’s pick-up feature

Een bestelling plaatsen om af te halen gaat eigenlijk net zo simpel als daarvoor. Het enige wat je nu doet is eerst aangeven dat je gebruikt gaat maken van de pick-up feature. Vervolgens krijg je een lijst te zien van alle deelnemende restaurants uit de door jouw gekozen stad. Je kiest je gerechten, geeft aan wanneer je de bestelling wilt afhalen en rekent online af. De feature geeft zelfs de status van je bestelling en de route aan naar het restaurant waar je de bestelling gaat afhalen. Handig voor als je niet precies weet waar het restaurant zich bevindt! Wij zijn in ieder geval erg blij met deze nieuwe service, Foodora bezorgt bij ons namelijk helemaal niet. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld na werk toch thuis genieten van heerlijke gerechten van een favo hotspot.

Ook een keer proberen? Dan kunnen wij jou 8,- korting geven op je eerste bestelling! Gebruik hiervoor de volgende link: 88KORTING.

de Pick-up feature van Foodora

Roffa Streetfoodbar

We kenden de Roffa Streetfoodbar alleen van een barbecue bij Aloha, we hadden er nog nooit eerder gegeten. Dus dit was een ideale manier om kennis te maken met hun gerechten. De streetfoodbar staat bekend om zijn huisgemaakte en gerookte vlees/vis gerechten en burgers. Alle gerechten zijn in streetfood style zodat het toegankelijk en simpel blijft voor iedereen. De eigenaar Hilbert is de zoon van een slager en een groot fan van de American slow/low smoking bbq. Hij opende dan ook Rotterdam’s eerste Smokehouse en zijn gerechten smaken echt super! Wij kozen voor de Philly Cheese Steak en de Smoked Salmon, beide op een lekker brioche broodje. Als bijgerecht gingen we voor de Tex-Mex Street Corn en de Nachos Cheese met watermeloen salsa, so good!

Roffa Streetfoodbar

Scheepstimmermanslaan 31b

Rotterdam

W: www.roffafood.nl

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.