On the go met de Weber gas barbecue

De oplettende lezer weet dat wij in een appartement wonen. We hebben dan ook geen tuin maar een balkon. Deze krijgt elk voorjaar een make-over waardoor we de hele zomer kunnen genieten van ons gezellige balkon! Doordat we op de hoek wonen kunnen we er gelukkig ook barbecuen, al weten we niet zeker of het officieel mag, haha. Eerder deden we dit altijd met kleine houtskool barbecues. Toch blijft dat altijd een gedoe met aansteken, houtskool, vieze handen enzovoorts. Dus wilden we dit jaar gaan voor een gasbarbecue. Door onze te gekke samenwerking met fonQ konden we dit jaar beginnen met onze eigen Weber Go-Anywhere gasbarbecue. Vet chill, niet alleen op ons balkon maar ook om mee te nemen naar bijvoorbeeld het park om daar lekker te barbecuen.

On the go met de Weber gas barbecue

Barbecue de wereld rond

De Weber Go-Anywhere Gas is compact en weegt slechts 7 kilo. Hierdoor kan je hem makkelijk overal mee naar toe nemen. Ondanks zijn grootte heb je toch een lekker ruim grilloppervlak. De poten kan je vastklikken waardoor de barbecue stabiel staat en wanneer je de poten inklapt zijn het gelijk de dekselvergrendelingen. Hierdoor kan je hem veilig vervoeren naast dat de barbecue ook stevig staat tijdens gebruik. Kortom deze Weber doet zijn naam eer aan en kan inderdaad overal mee naar toe!

On the go met de Weber gas barbecue

Barbecuen als een pro

De gasbarbecue is gebruiksvriendelijk en maakt van iedereen een ware grillmaster. Je zet de barbecue aan door middel van de piëzo onsteking, dit gaat heel makkelijk. Daarnaast kan je door gasregelknop de juiste temperatuur instellen. Verder beschikt de Go-Anywhere over een Grease Management System wat opflakkerende vlammen voorkomt. De deksel kan je natuurlijk sluiten of aan de rand hangen. Bovendien heeft de deksel een met glasvezel versterkte handgreep die niet heet wordt door het hitteschild. Oftewel iedereen kan met deze gasbarbecue het eten bereiden. En ben jij chef afwas, dan heb je geluk want het grillrooster kan simpel worden schoongemaakt met een sopje en een spons.

Weber staat natuurlijk bekend om zijn kwaliteit. Bij de Go-Anywhere is dat dan ook zeker niet anders. De deksel en ketel zijn gemaakt van geëmailleerd porselein waardoor de warmte behouden blijft. Ideaal voor vleesbereidingen en het zal niet snel aanbranden. Ook het grillrooster is van geëmailleerd porselein wat zorgt voor een heerlijke barbecuesmaak. Verder beschikt de barbecue over een stabiel frame, een quick start en zaken die we al eerder in dit artikel besproken hebben.

On the go met de Weber gas barbecue

On the go met de Weber gas barbecue

Voor ons is deze barbecue echt een uitkomst en wij zijn dan ook super blij met onze Weber Go-Anywhere Gas (ja, hij is er ook als houtskool variant). Er zullen heel wat barbecue feestjes gaan komen en ook zal de barbecue nu nog vaker aan gaan, om bijvoorbeeld even snel wat te grillen voor het avondeten. Barbecue inspiratie nodig? Probeer dan eens onze salmon skewer, naanpizza of BBQ garnalen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.