Little Escape Zuidermeer

Tijd voor een nieuwe staycation! Little Escape Zuidermeer is nog een echte verborgen parel met slow living concept waarvan niet veel mensen weten. Sommige zullen misschien wel Fabriek Zuidermeer kennen, deze locatie is van dezelfde eigenaren. Bij Little Escape kan je zoals de naam al zegt echt even ontsnappen aan alle drukte en day to day business. Even heerlijk tot rust komen en ontspannen in een natuurrijke omgeving zonder wifi en tv. Wij gingen hier afgelopen winter 2 dagen heen met Denise haar verjaardag. Het was genieten en raden het je dan ook zeker aan.

Een stilte plek met oog voor detail

Zoals wij al vertelden kan je daar echt tot rust komen en genieten van de stilte. Wij hebben toen ook expres onze telefoons op de niet storen modus gezet en zo min mogelijk aangeraakt. Heerlijk ontspannen zonder internet en schermen. Bewust in het nu zijn en met elkaar. Wij waren bijvoorbeeld helemaal in ons element met het maken van kampvuurtje waarna we lekker warm buiten konden zitten met hapjes en gluhwein. ’s Ochtends komt Eva, meestal met 1 van haar kleintjes, het ontbijtmandje brengen en kan je zelf koffie maken met een percolator. Je verblijft in een fijne cabin in de boomgarde met prachtig uitzicht. Verder is alles aanwezig van een heerlijk bed tot een koelkastje en het is ook nog eens super leuk ingericht!

Momenteel is er 1 cabin beschikbaar maar dat worden er dit jaar nog 3 met de verschillende thema’s lucht, water en vuur. Mocht je tijdens je verblijf verder dan de boomgaarde willen komen dan is er genoeg te beleven in de omgeving. Wij hebben het terrein alleen voor wat boodschapjes verlaten en hebben ons verder vermaakt met onder andere lezen, muziek luisteren, mediteren, spelletjes, hout sprokkelen en natuurlijk het vuurtje stoken. Soms ook gewoon met het naar buiten turen door het grote zijraam met uitzicht. Je boekt Little Escape Zuidermeer door een dm te sturen via Instagram.

Little Escape Zuidermeer
Baarsdorpermeer 9
1652 CW Zuidermeer

1 Comment

  1. Eva februari 15, 2021 at 2:02 pm

    Zooo leuk om te lezen… bedankt voor jullie komst en heel graag tot de volgende keer❤️

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.