Sleep enstijl

Eind mei hadden we een lang weekend vrij genomen om even goed te ontspannen en een nachtje weg te gaan van huis. Het was heerlijk weer dat weekend en op zondagochtend reden we dan ook naar Noordwijk om te ontbijten op het strand. Vanwege het lekkere en zonnige weer zijn we de halve dag blijven relaxen, we houden van de kust! Daarna zijn we doorgereden naar Vogelenzang waar we de suite van Enstijl hadden geboekt. Een hele fijne plek omringd door natuur, duinen en vlakbij steden als Haarlem en Amsterdam. Sommige zullen Sanne van Enstijl wel kennen, zij woont in een oude school waar ook haar studio zit. Een gedeelte hiervan heeft ze omgetoverd tot suite helemaal in haar stijl en deze kan je via Airbnb huren.

Enstijl suite

De suite heeft een heerlijk bed en zo’n mooie boog bij de doorgang naar de badkamer. De gehele kamer heeft een toffe structuur afwerking op de muur en er is gebruik gemaakt van zachte en natuurlijke kleuren en materialen. Ook zie je in de sfeer Sanne haar liefde voor Marrakech terug. Verder heeft de kamer alles wat je wilt, van een ruim bad tot aan een koelkastje en platenspeler. Voor het huis kan je buiten zitten aan de picknicktafel en genieten van een lekker wijntje. Houdt je van deze stijl of heb je zin om even te shoppen dan kan je een kijkje nemen in haar naast gelegen atelier.

Genoeg in de omgeving

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad en ook de tweede dag hebben we op het strand ontbeten. De avond ervoor hebben we lekker gegeten in Haarlem bij Maita. Waarna we een avondwandeling hebben gemaakt door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Al de rust, natuur en strand vibes hebben ons goed gedaan en het voelde als een echte vakantie.

Sleep Enstijl
Vogelenzangseweg 63a
Vogelenzang
W: www.enstijl.nl

Liefs, Denise & Nick

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.