Bean Boozled Challenge

Het is weer tijd voor een nieuwe video en deze keer geen vlog maar een challenge! De Bean Boozled challenge om precies te zijn, vele youtubers gingen ons al voor maar we zagen weinig foodblogs dit spel vol bizarre smaken doen. Daarom nodigde wij onze grote vriend van de Surinaamse linzensoep uit en gingen we met elkaar de strijd aan of eigenlijk meer met de snoepjes. Want in het kort houdt de challenge in dat je verschillende kleuren jelly beans opeet, deze jelly beans kunnen lekker of vies van smaak zijn maar zien er hetzelfde uit. Je weet dus nooit wat je pakt! Dus wil je zien of wij smaken als kots, rotte eieren en hondenvoer aan kunnen, bekijk dan snel de video hieronder. Veel kijkplezier!

Nieuwsgierig welke smaken er allemaal zijn? Hieronder een lijst van de jelly beans die wij aten!

1. Chocolade pudding of hondenvoer uit blik
2. Tutti frutti of stinkende sokken
3. Geboterde popcorn of rotte eieren
4. Limoen of gemaaid gras
5. Perzik of kots
6. Blauwe bes of tandpasta
7. Kokosnoot of babydoekjes
8. Peer of snot

Voor het wedstrijd element hebben we een opdracht bedacht voor diegene die er het minst op kan of de snoepjes niet binnen houdt! Wij hebben in ieder geval erg gelachen met ze alle, je hoort dan ook de mensen achter de schermen af en toe lachen (ze konden zich niet de hele tijd inhouden!). Ook vonden we het erg leuk om te doen dus weet je nog een andere toffe challenge, laat het ons weten en misschien voeren we binnenkort jouw challenge uit!

Voor iedereen die het ook aandurft, het spel Bean Boozled en de losse jelly beans zijn onder andere te koop bij Xenos en Jamin. Wie daag jij uit?

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.