London Vlog

Yes daar is hij dan, onze London vlog! Jullie zagen al eerder onze Londense hotspots op de blog voor bij komen en nu kunnen jullie een aantal van deze hotspots ook in onze video bewonderen. Zoals de heerlijke pasta’s die we bij Jamie aten en onze lekkere lunch bij het hippe Roots & Bulbs. Daarnaast hadden we een overnachting in een toffe Airbnb en werden we bedolven onder M&M’s in Piccadilly Circus.

Tijdens onze citytrip hadden we echt geluk met het weer! Alle drie de dagen hadden we volop zon en op de ochtend van aankomst na was het droog. Wel hadden ook wij op de zondag avond (en vroege ochtend) last van mist waardoor we vertraging hadden met het vliegtuig. Dit omdat het ook in Nederland erg mistig was. Gelukkig zijn we veilig thuis gekomen en kunnen jullie onze avonturen bekijken in onderstaande video. Have fun watching!

Wij waren drie dagen in Londen en hadden deze leuke trip te danken aan Jamie’s Italian Nederland waar we de pre-Londen Experience hadden gewonnen! Dit hield in dat de vlucht, overnachting en het dinner waren geregeld. Zelf hebben we er een dagje aangeplakt zodat we drie volle dagen in Londen hadden. De eerste nacht sliepen we in het EasyHotel Victoria, een prima kamer met raam en eigen badkamer. Verder niks bijzonders, gewoon basic wat je nodig hebt en zo goed als in het centrum. De tweede nacht sliepen we in The Muse Haus wat verder van het centrum af, dit hadden we via Airbnb geboekt. Onze eerste ervaring trouwens met Airbnb en het is ons erg goed bevallen. Mocht je naar Londen gaan dan is deze spot zeker aan te raden. In bovenstaande video zie je er meer over.

We hebben veel gezien en heerlijk gegeten, best gezond ook als we er op terug kijken haha. In de vlog zul je onder andere de wijken Shoreditch, Camden en Chinatown (Soho) zien. Wat trouwens heel tof is, is dat Halloween daar groots gevierd wordt, ze beginnen ook al op vrijdag en veel winkels en kraampjes zijn in Halloween style versierd. Iedereen doet mee, jong en oud, allemaal verkleed en geschminkt. Dus snel kijken als je dat nog niet gedaan hebt en vergeet niet te abonneren voor meer leuke video’s!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.