Vlog #2

Op onze eerste vlog hebben we veel leuke reacties gehad, super bedankt allemaal! Dus tijd voor een tweede, hierin nemen we jullie mee naar de heropening van de Sligro in Den Haag Forepark. Dit was een leuk georganiseerd feest met foodtrucks, topchefs en veel lekkere hapjes en drankjes. We spraken met de wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen en waagden ons aan de meelwormen en sprinkhanen! Of we het lekker vonden? Dat zie je in de vlog. De volgende dag reizen we af naar Rotterdam om een hele leuke verrassing op te halen in de Markthal. Natuurlijk bleven we daar even hangen als foodie zijnde en kochten we onder andere lekkere macarons. Ook hebben we die dag geshopt en heerlijk geluncht bij Dim Daily in het centrum. Kortom weer een echte foodie vlog vol eten en drinken!

Wij willen trouwens ook de boys van Evvi Media bedanken voor de hulp en feedback tot nu toe. Zij helpen ons met ons kanaal en het is een erg fijne samenwerking!

We kunnen trouwens alvast verklappen dat we in onze volgende video een eet-challenge doen. Dus wil je die niet missen vergeet dan niet om alvast te abonneren. Verder wensen we jullie weer veel kijk plezier!

Druk op de rode button om je te abonneren op ons kanaal en mis geen enkele video!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.