1000 likes op Facebook // Newby Winactie

Yay, we hebben de mooie mijlpaal van 1000 vind-ik-leuks op Facebook behaald en dat gaan we natuurlijk vieren. We vinden het super tof dat jullie ons volgen en genieten van onze recepten, daarom willen we één van jullie bedanken met een cadeau. Het liefst geven we jullie allemaal een cadeau maar helaas gaat dat niet lukken. Bij de volgende 1000 likes gaan we zorgen dat we het echt groots vieren met een feest voor jullie! Voor nu gaan we begin volgende week iemand heel blij maken met een luxe Newby pakket vol heerlijke theeën en mooie accessoires. Want ook al is het zomer (wat aan het weer niet echt te merken is), nog steeds drinken wij veel thee, ook kan je natuurlijk zelf ijsthee maken mocht je zin hebben in een koele variant. Dus houd je net als ons van thee en zou jij het leuk vinden om een cadeau van ons te krijgen lees dan snel verder.

1000 likes op Facebook // Newby Winactie

Newby Teas

Voor wie ons al langer volgt weet dat we al een keer eerder over Newby Teas hebben geschreven. Dus mocht je meer informatie over het merk en de thee willen weten klik dan hier voor onze review. Wij vinden het in ieder geval een erg mooi merk met heerlijke thee en ja je proeft verschil met bijvoorbeeld supermarkt thee. We vinden het dan ook erg leuk dat Newby bereidt was een pakket samen te stellen dat wij cadeau kunnen doen aan één van jullie. Hopelijk gaat de winnaar er net zo van genieten als wij dat deden. Maar dat komt vast goed met dit prachtige Newby pakket ter waarde van € 85,00.

Het pakket bestaat uit het volgende:

 • 2 glazen theekoppen
 • 1 glazen theepot
 • 3 theebloemen Passion
 • 1 Peppermint tisanes (15 zijde pyramide zakjes)
 • 1 losse thee Oriental Sencha (100 gram)
 • 1 dubbele zandloper 3 – 5 minuten

1000 likes op Facebook // Newby Winactie

Maak kans op dit luxe pakket

Om kans te maken op dit theepakket hoef je slechts twee dingen te doen waarvan je één waarschijnlijk al gedaan hebt. Zorg dat je onze Facebook pagina leuk vindt en laat een reactie achter onder de Facebook post van dit artikel. De link vind je hier. Zo simpel is het. Wij zullen op maandag 15 augustus 2016 de winnaar bekend maken. Succes!

Wij willen jullie allemaal bedanken en worden erg blij van de lieve reacties die we vaak krijgen. Echt tof, daar doen we het voor en beloofd is beloofd. Bij de volgende 1000 een 88 Food feest dus als je zin hebt in een goede fissa zorg dan dat we de 2000 snel halen, haha. Adios amigos!

1 Comment

 1. Esther augustus 11, 2016 at 8:37 pm

  Wat een prachtig en heerlijk pakket! Heerlijk op een zomerse zwoele avond genieten van een puur kopje thee. (Nu alleen de zon nog 😉 )

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.