Cinta Coffee

Sinds kort zit er een super leuk koffietentje aan de Coolsingel in Rotterdam. De koffiebar heet Cinta Coffee en heeft een Indonesische twist. De eigenaar Guido Leurs heeft namelijk zijn roots in Indonesië liggen. Je vindt Cinta Coffee op de eerste verdieping in het pand van de conceptstore Inconcept. Voorheen zat hier Flat White. We schreven al eens eerder over Inconcept op de blog, toen was het nog niet zo heel lang open. Daarom gaan we het in dit artikel ook alleen over Cinta Coffee hebben want dat verdient deze hotspot. We zijn er nu een aantal keer geweest en hebben iedere keer genoten. Aan het einde van dit artikel hebben we dan ook een kleine verrassing voor je, zodat ook jij kennis kan maken met deze koffiebar met Indonesische twist!

Cinta Coffee

Cinta Coffee

AMBIANCE / INTERIEUR

Cinta is een soort shop-in-shop koffiezaak en is daarom omringt door toffe collecties en creativiteit van de winkel Inconcept. Zelf heeft Guido het ook zeker gezellig en mooi aangekleed. Het is ook super leuk om duidelijk die Indonesische twist terug te zien. Naast de bar valt ook de grote stalen kast op in de zaak die vol leuke producten staat. Verder is er een leestafel waar je ook perfect aan kan werken en is er een heerlijke zithoek gecreëerd met uitzicht op de Coolsingel. Hier zit je op een fijne bank van Sofacompany, die tevens ook de buren zijn van Cinta Coffee. Want helemaal in de trant van de conceptstore waarin de zaak zich bevindt, werkt Cinta ook samen met toffe merken. Natuurlijk is er gratis wifi en ben je altijd welkom om even te werken of te relaxen. Guido is erg vriendelijk en gastvrij en vertelt je met veel enthousiasme alles over zijn koffiebar en achtergrond.

Cinta Coffee

Cinta Coffee

THE FOOD

Naast de koffie en thee serveert Cinta ook drankjes als LemonAid, ChariTea en Tehbotol. Erg lekker allemaal al is de Tehbotol voor sommige wel wennen. De koffie komt van Brandzaak en hij schenkt losse thee van de Teavillage. Regelmatig zijn er specials zoals bijvoorbeeld ijsthee en er is Indonesische koffie die gezet wordt met een filter koffiezetapparaat. Uiteraard heeft Guido ook lekkers voor bij thee, zo maakt hij zelf onder andere cheesecake en spekkoek met bananencrème. Verder is er een klein lunchmenu van avocado toast, de Indomie Leurs en een wisselende special. Laatst was dit een lekkere salade met geroosterde sesam-dressing. Maar Guido heeft al verteld dat er binnenkort meer aankomt, hij is natuurlijk net gestart en wilt rustig aan beginnen. Ook doet hij op het moment alles zelf in de zaak, met veel passie want het is voor hem een droom die uitgekomen is.

Cinta CoffeeCinta Coffee

WINACTIE PROEVEN BIJ CINTA

Benieuwd geworden naar Cinta Coffee? Dan heb je geluk want wij mogen twee keer een koffiedate voor twee personen weggeven. Met de voucher kan je samen met iemand genieten van een gerecht en een koffie naar keuze! Hoe maak je kans:

– Volg Cinta Coffee op Instagram en Facebook.

– Laat een leuke comment achter onder dit artikel.

– Maak nog meer kans door ook ons te volgen op Instagram en Facebook.

Meedoen kan t/m 31 augustus 2017 en op 1 september maken we de winnaars bekend.

Cinta Coffee

Coolsingel 83

3012 AD Rotterdam

W: www.cintacoffee.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

6 Comments

 1. Linse augustus 23, 2017 at 7:28 pm

  Oee dit lijkt me, als liters weg drinkende koffieverslaafde, dus echt zó leuk!

  Reply
 2. Xiang augustus 23, 2017 at 10:21 pm

  Woohoo, wat nice! Koffiezaakjes krijgen sowieso een thumbs up, maar met Aziatische vibes al helemaal! Alles ziet er superlekker en ambachtelijk uit. Nu hoeven we nooit meer spekkoek bij het een en koffie bij het ander te halen. Heerlijk!

  Reply
 3. Jayne van der Padt augustus 29, 2017 at 2:30 pm

  Enak dese, hier wil ik graag eens koppi komen drinken, ja toch Kiefer. En winnen wij niet, dan komen wij even goed ?

  Reply
 4. Gideon augustus 31, 2017 at 1:21 pm

  Hoe leuk! Het beste excuus om weer eens naar het bruisende Rotterdam af te reizen en met oude vrienden koffie te drinken op nieuwe plekken! ^_^

  Reply
 5. Ileenja Marina augustus 31, 2017 at 8:28 pm

  Wat een leuke hotspot met! Weet wel iemand die ik hier op koffie date zou willen mee nemen! Leuke actie en super leuke plek waar verschillende stylen samenkomen!

  Reply
 6. Elisa augustus 31, 2017 at 9:41 pm

  Super leuk! En een keer eens wat anders dan de koffietentjes die er nu zijn in Rotterdam. Ben benieuwd. Ik kom graag proeven en natuurlijk Guido supporten met zijn nieuwe zaak! ?

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.