Cook Off Jamie’s Diner + Winactie

Een aantal weken geleden waren we uitgenodigd door onze grote vriend Jamie Oliver, of nou ja zijn team in Rotterdam. We mochten de Cook Off van de nieuwe menukaart van Jamie’s Diner bijwonen, dat betekent een tof kijkje achter de schermen en meeproeven! Tijdens onze shoot met Crave Collective hadden we al een aantal van deze gerechten vastgelegd maar verder niet geproefd. Nu kwam zo’n beetje het gehele menu langs op tafel, waar we gezellig met het jonge team aanzaten. Heel cool om een keer meegemaakt te hebben want de introductie van het nieuwe menu doen ze op een hele leuke manier. Iedereen is betrokken, enthousiast en je ziet de passie. Voor een goede indruk van de Cook Off en een verrassing, check je de video hieronder!

What’s new?

Jamie’s Diner zit nu zo’n zes maanden in Rotterdam en hebben goed geluisterd naar alle feedback. Dit hebben ze dan ook meegenomen en verwerkt in het nieuwe menu. Hiervoor kwam het menu rechtstreeks uit de United Kingdom en waren er geen specifieke lunchgerechten. Nu staan er op het menu een aantal mooie sandwiches. Al het brood is afkomstig van Jordy’s bakery. Kortom naast het ontbijt en het diner zijn er nu ook heerlijke lunchgerechten. Over het ontbijt gesproken, het is een diner-concept, dus serveren ze ’s ochtends ook bloody mary’s en steak & eggs!

Cook Off Jamie's Diner + Winactie

Ook alle salades en coleslaws zijn aangepast. Verder zijn er een aantal nieuwe starters zoals freaking lekkere cornmeal shrimps en sticky ribs. Voor het vlees werken ze trouwens met dry aged meat wat een very yum smaak geeft. De kip is mega mals en krijgt een kruidenbad van minimaal 24 uur en wordt ingesmeerd met een piri piri rub. Wat betreft de burgers, dit zijn er wat minder geworden maar nieuw op de kaart zijn de hotdogs. Beide kan je zelf nog naar smaak verder pimpen met bijvoorbeeld shoestring fries, kaas of een gebakken ei.

Cook Off Jamie's Diner + Winactie

Uiteraard sloten we af met desserts, dit waren een huisgemaakte cheesecake en Sundea’s in drie smaken. Je begrijpt dat zo’n ontbijt niet dagelijks voorbij komt, we begonnen namelijk om half 10. De gerechten smaakten erg lekker en het is mooi dat ze zoveel mogelijk werken met lokale, kwalitatieve en duurzame producten en ingrediënten. Dit maakt de prijs / kwaliteit verhouding dan ook erg goed.

Winactie (gesloten)

Ook zo’n trek gekregen en wil je het nieuwe menu zelf proeven? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk een diner voor 2 weggeven aan 1 van jullie. Om kans te maken moet je het volgende doen:

De actie loopt ook op onze social media kanalen en duurt tot en met 17 juli 2018. Wij zullen contact opnemen met de winnaar en ook bekend maken op social media.

Succes!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.