Limited Edition Burger Dinner + GiveAway

Begin dit jaar schreven we over één van onze favoriete Haagse hotspots genaamd Capriole Café. Zoals jullie hebben kunnen lezen zwaait Chef Diego hier de scepter in de keuken en staat hij bekend  om zijn geweldige burger creaties! Laatst was er iemand die zijn vijftienduizendste burger op at en deze mijlpaal gaat Diego vieren met een ‘Limited Edition Burger Dinner’ op 7 en 8 april. Wij zijn sowieso fan van zijn burgers en zijn er natuurlijk bij op zaterdag 8 april. Voor dit speciale event moet je kaarten kopen en die zijn hard gegaan, de 8e is zelfs al uitverkocht! Gelukkig ben je dit artikel aan het lezen, want wij mogen twee kaarten weggeven voor dit unieke burger event. Dus ken je Capriole Café nog niet (shame on you) of ben/ken jij die echte burgerlover doe dan mee met onze winactie en misschien zet jij einde van de week je tanden wel in zo’n heerlijke burger van Diego.

Limited Edition Burger Dinner + GiveAway

Award winning burgers

Chef Diego is echt een burgerkoning, met een aantal exemplaren heeft hij zelfs prijzen gewonnen. Na Rotterdam, Amsterdam en Londen werkt hij tegenwoordig in Den Haag. Zijn liefde en passie voor burgers is groot en dat proef je, hij denkt out of the box. Dit zorgde ervoor dat hij in 2015 de titel ‘Beste Burger van Rotterdam’ won! Een burger eten bij Diego is een beleving en we kunnen niet wachten totdat we weer een nieuwe creatie kunnen proeven.

Limited Edition Burger Dinner + GiveAway

Limited Edition Burger Dinner

Speciaal voor het limited edition burger event heeft Diego een stoere half pounder bedacht met 250 gram Aberdeen Angus rundvlees, geserveerd op een brioche bol met triple cheddar, ingelegde rode ui en roasted pineapple ketchup. Deze ketchup heeft hij in samenwerking met de Saus Guru gemaakt. Verder presenteert hij de burger samen met zijn eigen Chef Diego Biertje, deze maakte hij in samenwerking met Eiber Bier Den Haag.

Het gehele menu bestaat uit een spicy amuse, the half pounder burger met biologische friet en het biertje. Het menu wordt afgesloten met huisgebrande Capriole koffie en een spectaculair dessert genaamd ‘Chocolate Salty Ball’. De tickets voor dit event kosten €29,95 per persoon en zijn allen geldig op de gekozen datum waarna er een tafel voor je klaar staat tussen 17:30 en 20:30. Zaterdag 8 april is dus uitverkocht en voor vrijdag 7 april zijn nog maar een paar kaarten over waarvan wij er twee mogen weggeven!

B U R G E R  G I V E A W A Y

Dus ben of ken jij die burgerlover die hier zeker bij moet zijn! Vertel ons dan met wie jij graag burgers gaat happen op dit event. De twee kaarten winnen? Volg dan de volgende stappen:

– Laat hieronder een leuke reactie achter of doe dit bij de foto op onze social media.

– Maak meer kans door 88 Food te volgen op Facebook en Instagram.

Meedoen kan tot en met donderdag 6 april waarna we ’s avonds de winnaar bekend maken.

Fotografie: Diego Buik

Succes!

2 Comments

 1. Jason april 2, 2017 at 9:33 pm

  Nice! Lekkere burgertjes 🙂

  Reply
 2. Louise van Dongen april 6, 2017 at 1:07 pm

  Ja wij zijn absolute burgerlovers!!?❤
  Maar als rotterdammers nog nooit hier gegeten.. ?☺️
  Dus dit zou een super eerste keer zijn!!!

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.