Winactie / Uiteten met DinnerDinsdag

Winactie // Uiteten met DinnerDinsdag

De vakantie is voorbij en waarschijnlijk ben je alweer met je studie/werk begonnen. Dat betekent minder tijd voor leuke dingen. Gelukkig bieden wij je samen met DinnerDinsdag de kans om maar liefst 12 keer uiteten te gaan voor maar 3,50! Dat betekent dus ook 12 keer geen afwas, 12 keer niet koken en 12 keer dineren in leuke restaurants door Rotterdam. Wie wilt dat nou niet? Want niet alleen studenten maar iedereen kan meedoen met deze winactie en kans maken op de 12 DinnerDinsdag muntjes. Kijk dan ook snel verder wat je moet doen om kans te maken!

Winactie // Uiteten met DinnerDinsdagUiteten voor een prikkie

Elke dinsdag bij leuke restaurants door heel Rotterdam eten voor maar 3,50. Dat kan je zo’n 3 maanden lang doen mocht je de muntjes allemaal zelf gebruiken. Maar het is natuurlijk het gezelligst wanneer je samen gaat want ‘good food brings people together’! Er doen 18 restaurants mee dus er is ook keuze genoeg. Wat dacht je van juicy burgers of lekkere Vietnamese broodjes? Liever pizza, sushi of toch een kippetje? Het maakt niet uit en je kan ze allemaal langs gaan. Onze favorieten tot nu toe zijn toch wel Burgertrut en District A.

DinnerDinsdag // District A

Hoe maak je kans?

Zoals we al zeiden kan iedereen meedoen met deze winactie dus niet alleen de studenten. Mocht je winnen dan ontvang je 12 muntjes waarmee je voor 3,50 kan eten bij de deelnemende restaurants. Meer informatie over DinnerDinsdag vind je op hun website.

De actie loopt ook op onze Instagram en duurt tot en met 10 september 2017.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments

  1. Jennifer september 1, 2017 at 1:33 pm

    Wat een leuke actie en balen dat ik geen student meer ben, dan maar duimen op de win actie! Ik zou samen met mijn vriend gaan die toevallig in Rotterdam woont. Dus ik kom wekelijks in deze mooie stad en ook nog eens vaak op de dinsdag (komt dat nou eens goed uit :p ). Heb al bij dinnerdinsdag gekeken en er staan leuke tentjes tussen een paar die ik al ken, een paar die nog op mijn lijstje staan om te ontdekken en wat onbekende.

    Reply
  2. Christina september 3, 2017 at 10:46 am

    Wat een leuke actie en initiatief!! Mijn beste vriend is net terug van 4 maanden reizen en we hebben dus wel een aantal afspraakjes nodig om bij te kletsen. Alleen maar leuker als we dit kunnen doen met lekker gevulde maagjes! Deze winactie komt dus op het perfecte moment ?

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.